Over ons

afbeelding-wie-zijn-wij

Wij zijn de nieuwe webwinkel van Tuincentrum Wiebe Wesstra. We zijn gespecialiseerd in de verkoop en montage van tuinkassen, orangerieën, priëlen en muurkassen. Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen.Onze geschiedenis

Hoewel de webwinkel relatief nieuw is, bestaat het tuincentrum al veel langer en kent een uitgebreidere geschiedenis. Ruim 25 jaar geleden begon Wiebe Wesstra, oprichter en tevens huidig eigenaar van het tuincentrum, met het kweken en verkopen van verschillende soorten planten op een klein stukje grond. Tegenwoordig zijn er ruim 20 werknemers in vaste dienst, beschikt het tuincentrum over verschillende afdelingen voor bestrating, tuinhout en tuinartikelen en wordt er al lang niet meer gekweekt op het kleine stukje grond.

Naast onze jarenlange ervaring in de verkoop van tuinkassen hebben we tientallen verschillende soorten kassen opgebouwd bij onze klanten. Een aantal voorbeelden hiervan worden binnenkort op deze pagina geplaatst. We zijn u graag van dienst tijdens uw zoektocht naar de ideale tuinkas. Stel uw vragen aan onze ervaren kasspecialisten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Winkelen bij Tuinkasbestellen.nl betekent voor u

onze vermelding op www.keurmerk.info
 • Veilig en betrouwbaar winkelen
  We zijn in bezit van het webshop keurmerk waardoor u er van verzekerd bent dat wij aan alle belangrijke webwinkel- en beveiligingseisen voldoen.
 • Kassen gratis thuis bezorgd
  Alle tuinkassen, orangerieën, prieëlen en muurkassen worden vakkundig en gratis bij u thuis bezorgd.
 • Goede en snelle service verlening
  Wij streven ernaar alle vragen en opmerkingen binnen één werkdag te behandelen, meestal lukt dit zelfs al binnen vier uren.
 • Een extra lange afkoelingsperiode van 14 dagen
  Bevalt u product onverhoopt niet, dan kunt u deze zonder vervelende vragen retourneren.
 • Maatwerk tuinkassen
  Uw mogelijkheden bij ons zijn niet beperkt tot onze standaard modellen maar we kunnen in overleg met u de meest ideale tuinkas samenstellen.
 • Opbouw tuinkassen
  Dankzij onze ervaring kunnen we snel en vakkundig de kas bij u thuis opbouwen.

Onze merken en producten

In ons assortiment vindt u verschillende soorten (maatwerk) tuinkassen, muurkassen orangerieën, prieëlen, broeikassen, foliekassen, patiokassen, tunnelkassen en accessoires van de merken ACD, Halls, Juliana, Royal Well, Slim Kweken en Terres de Ville.

Bezoek ook eens ons showterrein

Wij heten u van harte welkom op ons showterrein in Haulerwijk, waar verschillende soorten kassen in diverse maten en kleuren opgesteld staan. Naast het bekijken en beleven van de kassen beantwoorden we hier graag al uw vragen. Op ons showterrein staan modellen opgesteld van: ACD, Halls, Juliana en Royall Well.

Openingstijden
U kunt ons showterrein bezichtigen op werkdagen tussen 08:30 en 12:00 en vanaf 13:00 tot 18:00. Op zaterdag zijn we geopend tussen 08:00 en 12:00 en vanaf 13:00 tot 17:00.